fbpx

Avocatul Costaș atacă urât un membru CSM și Clujust.ro pe Facebook

Avocatul Cosmin Costaș din Baroul Arad îl atacă urât pe judecătorul Cristi Danileț, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, pe care îl face ”cel mai cunoscut magistrat revocat”, ”fără să fie fluent în vreo limbă străină” și despre care scrie că are postări ”rasiste și anti-umane”. Avocatul a luat la țintă și Clujust.ro pentru că a publicat opinia lui Cristi Danileț după atentate, care are peste 600 de distribuiri pe Facebook! În replică, Danileț spune că ”uneori este bine să se și inteleagă ceea ce scriu”.

Mai jos puteți citi postarea de pe Facebook a lui Cosmin Costaș despre opinia judecătorului și despre un articol de pe Clujust.ro. 

captura fb costas

daniletMembrul CSM Cristi Danileț a declarat pentru Clujust.ro: ”Inteleg că domnul Costas citeste ce scriu eu. Il asigur că viceversa nu este valabilă. Uneori este bine să se și ințeleagă ceea ce scriu. Pentru asta insă e nevoie de deschidere și bună credință. E paradoxal pentru mine să văd că cineva nu tolerează o opinie de-a mea atacând personal, dar se arată deschis pentru tolerarea agresiunilor și terorismului”

”Este trist că un conferențiar universitar și avocat cât de cât cunoscut folosește un limbaj suburban și atacă cu atâta răutate. Și domnul în cauză nu este la prima postare de acest gen. Mai mult, nu respectă dreptul la exprimare și numește fițuică un site la care am muncit mult. Nu mă voi coborâ la nivelul acesta ca să-i dau o replică pe măsură”, a spus Alin Golban, administratorul Clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina