fbpx

INTERCEPTARE: Ciceo: ”Deci dacă foloseşte public chestia asta contra mea se încurcă. Şi Oleleu, şi Uioreanu”.

Rechizitoriul cazului Uioreanu conține interceptări uluitoare între directorul Aeroportului, David Ciceo, omul de afaceri Ioan Ben și directorul Napoca Construcții, Dan Șerban. Ciceo spune că și Uioreanu și vicele Oleleu a cunoscut situația lucrărilor fără autorizație de la platforma pentru avioane Apron 4. Șerban îi spune lui Ciceo că o să-i spună lui ”Nelu” să-l cheme la el pe Oleleu ca să nu vorbească cu ceilalți consilieri.

DIN RECZHIZITORIU:

”În scopul de a stopa orice încercare de devoalare a situaţiei constatate de arhitectul şef Salanţă, inculpatul Bene Ioan şi suspectul David Ciceo au stabilit să intervină la cât mai mulţi oficiali din CJ Cluj pentru a avea certitudinea că nu vor fi demascate activităţile lor:

„………………….

CICEO DAVID: Trebuiau luaţi, duşi acolo pe şantier şi...

BENE IOAN: Păi i-am dus pe şantier, mai mult de atâta nu am ştiut ce să fac.

CICEO DAVID: Dar OLELEU o cunoscut treaba asta.

BENE IOAN: Cum să…bine, o ştiut toată lumea. Eu ştiu că trebuia să vină şi celălalt vice, nu comentăm. Da.

CICEO DAVID: Eu zic că se încurcă. Deci dacă … că acuma el vrea să folosească public contra mea, OLELEU, treaba asta.

BENE IOAN: Da?

CICEO DAVID: Deci dacă foloseşte public chestia asta contra mea se încurcă. Şi el, şi HORIA UIOREANU.

………………………………………………………….

CICEO DAVID: Nu puteţi vorbi cu el să se oprească?

BENE IOAN: O să mă opresc dimineaţă eventual până la ei, atunci, că mă duc la aeroport mâine, la 9.30. Am o discuţie atunci.

CICEO DAVID: Bun. Era urgentă platforma, dar aţi avut acordul lui OLELEU şi a lui UIOREANU să lucraţi.

BENE IOAN: Evident, evident. Da, bun, ne auzim, eu oricum o să mă opresc dimineaţă pe la ei atunci, să am o discuţie cu ei.

O discuţie similară a purtat directorul aeroportului şi cu suspectul Şerban Tudor Dan căruia i-a cerut să intervină pentru ca problema să nu ajungă şi la ştiinţa altor persoane:

„…………….

DAVID CICEO: PSD, nu-i de PSD adus arhitectu ăsta ?

ŞERBAN DAN TUDOR : Eu de unde să ştiu că şi ăla mă era ceva, aşa de tare m-am enervat de am zis, domnule da acuma ce sântem mai catolici ca Papa. Are vreo hibă proiectu, nu. Păi nu vi-s destule că sânt atâtea studii geo în stânga-dreapta, mai trebe încă unu aicea, zic chiar asta mi se pare ultimu’ motiv pentru care să respingi la, într-un final glorios s-o accepte că domnule da îi făcută. Da ce te f… pe tine grija că zic, toată lumea ştia că-i făcută. Domnu preşedinte ştia că îi făcută ….

DAVID CICEO: Da şi Oleleu ştia. Da voi cu Oleleu nu aţi vorbit de treaba asta ?

ŞERBAN DAN TUDOR : Da o să-l sun, o să-l sun pe Nelu dimineaţă să-l sune pe, pe ăsta să-l cheme un pic pe Oleleu la el.

DAVID CICEO: No, îi neapărat urgent.

ŞERBAN DAN TUDOR : Da.

DAVID CICEO: Că de se apucă şi vorbeşte cu consilierii judeţeni !

ŞERBAN DAN TUDOR : Da, exact asta nu ne mai lipseşte, ha, ha, ha. Da, da parcă faci şi duci acasă să mor eu.

………………………………………………………

ŞERBAN DAN TUDOR : Că de făceam ceva şi era pentru uzu nostru personal pe cuvânt că înţelegeam toată agitaţia asta. Da îi pentru uzu lor. Şi azi o început că ei vor să taie panglică. Păi ce pu …mea de panglică vreţi să tăiaţi că noi am zis, din clipa în care voi daţi autorizaţia, că îi făcută că nu-i făcută lucrarea oricum ca să o declarăm mai trebuie să treacă o lună. Că până când facem săpăturile, chemăm inspectoratu să vadă săpăturile, până facem umpluturile, chemăm inspectoratu să vadă umpluturile. Deci sânt nişte faze determinante care nu le poţi face în trei zile.

…………………………….”

„………………….

ŞERBAN TUDOR DAN: Îs aicea la Consiliul Judeţean, pe tema aia cu aeroportul. Imbecilul ăla cu care am fost, nu ăla mare, ăla micu.

Bene Ioan: Da, ăla micu?

ŞERBAN TUDOR DAN: Ăla cum o ajuns aici, o făcut referat, că el o descoperit acolo lucrări nu ştiu ce dracu, neautorizate şi că, să se dispună control, în fine, bun. Ă, totu-i mânat de ramura roşie, pentru că omul vine de la Chinteni.

Bene Ioan: Da.

ŞERBAN TUDOR DAN: Şi o făcut hârtie prin tot Consiliul Judeţean. Problema ştii care este? Conform noii legi, asta este penal, faptul că ai construit fără autorizaţie.

……………………………..”

Şerban Tudor Dan: Da DAVID?

Ciceo David: Ă, să-ţi dau pe un fax adresa aia şi vreau să te rog să te duci .. să emită al … autorizaţie.

Şerban Tudor Dan: Da, bagă-mi-o pe fax, pe e.mail, pe ceva…….. bun, îi scriu mesaj „ am depus toate astea, te rog vorbeşte să emită astăzi”.

Ciceo David: Na bine mulţumesc şi vorbim.

Şerban Tudor Dan: Apoi, vedem ce răspunde.

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!