fbpx

Înșelăciune cu bilete la Untold

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiștii clujeni pentru că ar fi vândut bilete contrafăcute la festivalul Untold.

Polițiștii au fost sesizați de o persoană din Cluj-Napoca cu privire la identificarea pe un site dedicat tranzacțiilor on-line a unui anunț privind vânzarea de bilete de acces general la spectacolele programate în cadrul festivalului, prețul solicitat fiind de 270 bucata. Partea vătămată a stabilit o întâlnire cu vânzătorul și a achiziționat 3 bilete de intrare, sub prețul oficial.

De asemenea, o a doua parte vătămată a reclamat că a primit un mesaj la adresa de email, iar un bărbat îi oferea spre vânzare bilete la Untold, la ofertă, sub prețul oficial.

Politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au prin în flagrant, în 26 iulie, un tânăr de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, care s-a întâlnit cu un clujean pentru a-i preda biletele. Suspectul i-a înmânat victimei 4 bilete de intrare și o copie a unui act de identitate, iar cu ocazia examinării s-a constatat, potrivit poliției, că biletele ar fi contrafăcute.

”Cu ocazia controlului, polițiștii au descoperit asupra acestuia, într-o geantă, încă un bilet de intrare care avea seria identică cu cele comercializate celor două victime. În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de tânărul de 21 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina