fbpx

Incident între un scuterist și un șofer în centrul Clujului VIDEO

Un scuterist și un șofer au fost surprinși cum se certau pe banda dedicat mijloacelor de transport în comun pe un bulevard în centrul Clujului. La un moment dat, scuteristul l-a lovit cu portiera pe șoferul care a vrut să coboare.

Sursele noastre spun că șicanarea a început înainte în trafic, iar la acela semafor din imagini, scuteristul a oprit în față, a blocat mașina și s-a dat jos alături de prietena lui, începând să arunce cuvinte grele.

Se vede pe imagini cum scuteristul este extrem de nervos, se tot plimbă și la un moment dat lovește ușa mașinii. Se pare că i-a și rupt oglinda. Un autobus claxonează căci era blocată banda dedicată lor, iar mai mulți oameni au trecut fără să intervină.

În primă față, polițiștii Secției 2 au deschis un dosar penal pentru distrugere.

 

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!