fbpx

Doi soți anunță că-l vor da în judecată pe manelistul Liviu Guță pentru că nu s-a prezentat la nunta lor

Interpretul de manele Liviu Guță, care de circa 3 ani lucuiește în Cluj cu soția lui clujeancă, este amenințat cu un proces pentru despăgubiri de către doi soți care susțin că i-au plătit onorariul integral, iar artistul nu a venit la nuntă să cânte.

De un an nici mirele și nici aleasa inimii sale nu au reușit să mai dea de Liviu Guță. Cei doi intenționează să-l dea în judecată pe Liviu Guță „pentru daune morale și financiare”.  Manelistul Liviu Guță trebuia să fie invitatul de onoare al nunții lor.

”Nu am avut foarte repede suspiciuni că ceva e în neregulă fiindcă Liviu Guță a postat pe site-ul său un fel de mărturie cum că pe 26 august 2023 urma să cânte la nunta noastră. Am înțeles că așa fac toți cei care-și câștigă pâinea din asta, așa că am fost încântați că am dat lovitura, aducându-l la nunta noastră pe Liviu Guță. Nu știam ce va urma!, a precizat mirele Petrișor Căldăraru.

Mirele povestește că i-a dat banii cântărețului în septembrie anul trecut.

„Negocierea nu a durat prea mult. Știam ce sumă de bani pretinde la nuntă, așa că nu a fost o surpriză pentru noi când a cerut 3.000 de euro. Apoi, ne-a cerut un avans de 50% din această sumă. Noi, ca să arătăm că suntem oameni foarte serioși am achitat întreaga sumă. Mare greșeală am făcut! Fiindcă imediat după ce i-am trimis dovada plății, nu a mai fost chip să luăm legătura cu el”, a spus mirele, citat de EVZ.ro

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns