fbpx

Important! Cluj-Napoca și Florești trec la scenariul roșu. Se închid școlile și grădinițele

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a decis că începând cu data de 22 octombrie 2020, 3 localități din județul Cluj, inclusiv Cluj-Napoca vor intra în rândul localităților în care va fi obligatorie purtarea măștii de protecție și în spațiile deschise ca urmare a exploziei de cazuri de infectări cu Covid-19.

Alături de Cluj-Napoca aceleași măsuri se vor lua și în localitățile Florești și Triteni.

Pentru unitățile de învățământ preuniversitar se va trece la scenariul 3 care include închiderea școlilor și a grădinițelor, cursurile desfășurându-se on line.

Creșele nu se vor închide, a menționat prefectul răspunzând unei întreări adresate în timpul conferinței de presă.

Se suspendă activitatea restaurantelor, localurilor, a sălior de jocuri de noroc dar și a teatrelor și cinematografelor.

Totodată, purtarea măștilor de protecție va fi obligatorie atât în spații închise ca și până acum dar și în spații deschise.

Pentru data de 1 noiembrie, Ziua Morților se vor stabili măsuri suplimentare, publicate mai jos

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!