fbpx
ICCJ

ÎCCJ a desființat hotărârea CSM de suspendare a judecătoarei Cristina Coarnă din Brăila

Completul de 5 de la ICCJ a anulat masura suspendarii din funcție a judecătoarei Cristian Coarnă de la Judecătoria Brăila, care a avut exprimări nefericite într-o motivare prin care schimba măsura arestării preventive în cazul unui bărbat acuzat că a violat o fetiță de 13 ani.

Minuta deciziei civile nr. 234 ÎCCJ: ”Respinge cererea de suspendare a executării Hotărârii nr. 6J din 22 februarie 2021, pronunţată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători în materie disciplinară, în dosarul nr. 2/J/2021, formulată de Coarnă Cristina, ca rămasă fără obiect.

Admite contestaţia formulată de Coarnă Cristina împotriva Hotărârii nr. 6J din 22 februarie 2021, pronunţată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători în materie disciplinară, în dosarul nr. 2/J/2021.

Desfiinţează Hotărârea nr. 6J din 22 februarie 2021, pronunțată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători în materie disciplinară, în dosarul nr. 2/J/2021.

Dispune repunerea contestatoarei Coarnă Cristina în situaţia anterioară, în condiţiile art. 52 alin. 14 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 7 iunie 2021.”

Amintim că judecătoarea Cristina Coarnă de la Judecătoria Brăila a motivat halucinant înlocuirea măsurii arestului preventiv în cazul unui bărbat care a violat o fetiță de 13 ani, a fost suspendată din funcție.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns