fbpx

Hoț prins de polițiști la ieșirea dintr-o locuință din centrul Clujului

Polițiștii clujeni au surprins, în flagrant, un bărbat, imediat după comiterea unui furt din locuinţă şi au recuperat aparatura electronică sustrasă.

În seara de 31 mai, poliţiştii din cadrul Secţia 1 de Poliţie, cu sprijinul jandarmilor şi al unor cetăţeni, au prins un hoț în acțiune. În timp ce patrulau pe strada I. M. Klein, din zona Zidului Cetății, un echipaj de poliţie a identificat o persoană de 46 de ani din Cluj-Napoca, la scurt timp după comiterea unui furt dintr-o locuință.

Bărbatul a pătruns prin forțarea ușii de acces într-un apartament, de unde a sustras aparatură electronică, fiind surprins de proprietar, care a cerut ajutor. Prejudiciul reclamat de partea vătămată este de aproximativ 2.000 de lei şi a fost recuperat în totalitate de poliţişti, cu sprijin din partea unor cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic.

 

Sfaturi ale poliţiştilor clujeni:

– Alegeţi încuietori care sunt prevăzute cu chei ce nu pot fi multiplicate uşor!

– Folosiţi două sisteme de închidere pentru a vă asigura uşa şi utilizaţi-le pe amândouă. De numeroase ori, timpul suplimentar, necesar infractorului să deschidă ambele sisteme, îl descurajează.

– Notaţi seriile aparatelor electronice sau păstraţi actele de provenienţă şi fotografii cu bijuteriile ori alte obiecte de valoare, pentru a facilita identificarea lor ulterioară!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina