fbpx

Hot filmat în timp ce fura dintr-o locuință în Mănăștur

Hot filmat în acțiune. Un clujean susţine că şi-a filmat vecinul în timp ce acesta îi fura din casă. Bărbatul a montat o cameră în bradul de Crăciun iarna trecută, după ce a observat că îi dispar bani. Omul era plecat în Italia şi a lăsat cheia la o familie din vecini. Deşi imaginile nu sunt de calitate, păgubitul susţine că cel din imagini este vecinul care avea cheia. Filmarea a ajuns şi la poliţie, dar oamenii legii nu au reuşit, de cinci luni, să găsească hoţul, potrivit Realitatea TV Cluj.

 

 

Clujeanul Ovidiu Rusu meovidiu rusurge des în Italia, aşa că din 2012 a lăsat cheia locuinţei la o familie din bloc. Prima dată i-au dispărut 2.000 de euro şi bijuterii, în urmă cu doi ani. Iarna trecută i-au mai dispărut 400 de euro, iar omul s-a hotărât să-l prindă pe hoţ.


“M-am hotărât să montez o cameră în dormitor. O cameră de-asta cumpărată din Oser cu 100 de lei. Am montat-o în brad. Întorcându-mă acasă, m-am uitat şi am văzut pe vecinul de la parter. Seamănă şi la înălţime…având şi cheile la el”
, a povestit păgubitul Ovidiu Rusu pentru Realitatea TV Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina