fbpx

Garderoba avocaților de la Tribunal intră în reparații. Termen pentru ridicarea robelor

Garderoba avocaților din incinta Palatului de Justiție Cluj va fi închisă timp de zece zile pentru igienizare și reorganizare. Avocații au termen până în 12 august să-și ia robele din garderobă.

”Vă rugăm ca până cel mai tarziu miercuri, 12 august 2015, să ridicați robele păstrate la garderobă. Robele neridicate până la data indicată vor fi sigilate și depozitate, urmând ca eliberarea lor să se facă după restabilirea condițiilor normale de funcționare.”, se arată într-un anunț postat de câteva zile pe site-ul Baroului Cluj, semnat de decanul Mircea Pop.

Sutele de robe care se aflau încă în incinta garderobei arată că avocați nu se grăbesc să și le ia, mai ales că mulți sunt plecați în concediu.

La ședința de luna trecută a Consiliului Baroului Cluj s-au aprobat lucrările la garderobă: ”Se aprobă încheierea contractului cu SC Remax Edil SRL pentru efectuarea lucrărilor necesare la garderoba din incinta Tribunalului Cluj (reparații, zugraveală, vopsitorie, dezasamnblare, mutare și reasamblare mobilier, modificări suporturi metalice) conform devizului. Durata lucrărilor va fi de 10 zile și vor fi prevăzute penalități pentru depășirea termenului de execuție. Perioada lucrărilor este 14-24 august 2015, inclusiv zilele de sâmbătă și duminică.”, se arată în hotărârea consiliului.

Pe perioada lucrărilor, Serviciul de Asistență Judiciară își va desfășura activitatea la noul sediu al Baroului Cluj de pe strada Pavel Roșca nr. 8.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns