fbpx
Acasă » DIVERSE » GALERIE FOTO. Party & Networking cu avocați, arhitecți, medici, antreprenori, consuli și un ambasador

GALERIE FOTO. Party & Networking cu avocați, arhitecți, medici, antreprenori, consuli și un ambasador

Clujust.ro vă prezintă o galerie foto de la evenimentul ”Lake House Party & Networking”, ce a avut loc în 7 aprilie și la care au luat parte avocați, arhitecți, medici, antreprenori și ambasadorul Belgiei în România.

Excelența sa Thomas Baekelandt, ambasadorul Belgiei in Romania, a fost invitatul special al evenimentului. Alți invitați speciali au fost Wouter Reijers – Consulul Onorific al Olandei,  Pascal Fesneau – Consulul Onorific al Franței si important om de afaceri, Bogdan Herea –  președinte si membru CA la Club Francophone d’Affaires de Cluj, Claudiu Salanță – arhitectul șef al Județului Cluj, Adrian Molnar – chirurg și directorul Institutului Inimii Cluj, Ioan Coman – medic urolog, directorul Clinicii de Urologie și prorector al Universității de Medicina și Farmacie Cluj, Lucian Bot – directorul firmei de pază VIP Guard, chestorul de poliție (r) Nelu Pop – fost șef al Poliției de Frontieră și fiica acestuia, Ana Maria Pop – actriță și avocată, doctorul Andrei Martin, milionarii Ștefan Gadola și Irinel Columbeanu. Invitații au fost prezentați de Dinu Criste – realizator TV și preot. 

Participanții au făcut donațiii pentru copii din familii defavorizate. S-au strans 730 lei, care au fost directionati catre Asociatia Sportiva Univers.

Evenimentul a inclus și o tombolă, fiecare invitat primind la intrare un număr. Au fost extrase trei numere castigatoare, care au primit invitații pentru viitorul eveniment de acest gen, care va avea loc în 3 iunie. Organizatorul și sufletul ”X Party & Networking” este Florin Bugnar, managerul Intelglobalis.

Florin Bugnar

Comments

comentarii

Lasă un răspuns