fbpx
Elena Botezan, în roba de procuror

Fosta șefă DNA Cluj, Elena Botezan, este judecător penalist

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj, Elena Virginia Botezan, a fost repartizată la Secția Penală a Curții de Apel Cluj.

În ciuda unor speculații din ultima vreme, Colegiul de Conducere al Curții de Apel Cluj a făcut loc la Secția Penală pentru Elena Botezan. ”În şedinţa de astăzi, 12 decembrie 2014, Colegiul de conducere al Curţii de Apel Cluj a dispus repartizarea doamnei judecător Elena Botezan la Secţia penală şi de minori a Curţii de Apel Cluj.”, se arată într-un comunicat al Curții. 

În ultima vreme plecaseră doi magistrați de la Curtea de Apel. de la secțiile Civilă și de Contencios administrativ. Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel. judecătorul Liviu Ungur, a explicat anterior pentru CLUJUST că în funcție de necesitățile instanței, colegiul de conducere poate decide să mute un loc liber de la aceste două secții la secția penală, ceea ce s-a și întâmăplat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina