clujust.ro

Sediul DNA Cluj de pe bulevardul Dorobantilor

Ce procuror va conduce DNA Cluj cel putin 6 luni

 

Un procuror cu experienta din cadrul Serviciului Teritorial Cluj al DNA a fost delegat pe o perioada de sase luni pe functia ocupata pana recent de Elena Botezan.

procuror anca marincean“Cu incepere din data de 12 decembrie 2014, doamna procuror Marincean Anca Gavriela, din cadrul Serviciului Teritorial Cluj, a fost delegata de procurorul general al Romaniei la propunerea procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie in functia de procuror sef al aceluiasi serviciu, pe o perioada de sase luni”, se arata in raspunsul DNA.

Anca Marincean este la DNA Cluj din 2005, inca de cand se chema Departamentul National Anticoruptie. Inainte a activat la Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Din octombrie 2008, Marincean are grad de Parchetul General.

Marincean este in cele mai multe cazuri ale DNA Cluj procurorul de sedinta care sustine dosarele in fata instantelor.

 

Comments

comentarii

Un accident a avut loc duminică noapte în localitatea Bucea din comuna Negreni. O adolescentă de 14 ani a murit în urma impactului.... Citește mai mult
Asta da dovadă de civilizație și de respectarea regulilor de circulație! După trotinetele aruncate în Canalul Morii, a venit rândul trotinetelor parcate în mijlocul străzii.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Și aceasta doamna procuror are salariu de Înaltă Curte deși activează loco? Judecătorii în fata cărora își susține cauzele de ce nu au salariu de Înaltă Curte? O tara minunata, plina de șmecherii.

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!