Civiliștii rămân la putere la Curtea de Apel Cluj

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a validat rezultatele concursului pentru funcțiile de conducere. Judecătorii civiliști Denisa Băldean și Valentin Mitea vor face rocada la conducerea Curții de Apel Cluj.

Denisa Băldean, actual vicepreședinte, va fi președintele Curții de Apel Cluj de la 1 ianuerie, iar Valentin Mitea, care de șase ani conduce instanța, va fi vicepreședinte. Plenul CSM a validat rezultatele concursului ce a avut loc în perioada 12 septembrie – 4 decembrie.

Denisa Livia Băldean a obținut nota 9,87 la proiect și 9,40 la proba scrisă, având o medie finală de 9,635. Contracandidata ei de la Secția Penală, Sorina Siserman, a avut media 8.54.

Denisa Liviu Băldean este unul dintre vicepreședinții Curții de Apel Cluj. Mandatul ei a început în 2012 si se încheie la 1 ianuarie 2015. Judecătoarea este co-autoare a mai multor publicatii de specialitate, printre care Noul Cod de Procedura Civilă comentat și adnotat, Ajutorul public judiciar in materie civilă sau Fond funciar. Culegere de juriospundență. Aceasta activează la Secția Civilă a Curții de Apel. Funcția de președinte al Curtii de Apel Cluj rămâne vacantă de la 1 ianuarie 2015, când expiră mandatul actualului președinte, Valentin Mitea. De altfel, acesta din urmă s-a inscris pentru fotoliul de vicepreședinte al Curtii de Apel Cluj, alaturi de judecătorul Valentin Chitidean.

Valentin Mitea  primit nota 10 pentru proiect și 9,40 la proba scrisă, cumulând o medie de 9,70, cea mai mare notă de la nivelul țării, în urma acestui concurs de promovare. Valentin Gheorghe Chitidean avut media 8,785.

Curtea de Apel Cluj este a doua ca mărime din țară după Curtea de Apel București, având acoperire peste Trbunalele Cluj, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud.

Și la Tribunalul Cluj sunt doi vicepreședinți noi. Rodica Elisabeta Guzu, cu media 9,0005 la concurs, și Georgiana Hînganu Farcaș, care a avut media 8,670.

La Tribunalul Specializat (Comercial) Cluj rămâne în funcția de președinte Flavius Iancu Moțu, care a obținut nota 9.78 la proiect și 8,40 la proba scrisă, având o medie de 9,09.

 

 

 

Comments

comentarii

Legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, au făcut show, sâmbătă, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatorii prezenți la Sports Festival.... Citește mai mult
Au mai rămas câteva zile până la vacanța de vară. Ultima zi de școală pentru elevi și preșcolari este vineri, 21 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns