fbpx

Fiul lui Valentin Cuibus s-a scos: A moștenit apartament, casă și teren în Cluj-Napoca

Fiul șefului Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Valentin Cuibus, a moștenit anul trecut jumătate dintr-o casă cu teren și dintr-un apartament din Cluj-Napoca. Informația apare în noua declarație de avere a tatălui, care este și consilier județean.

mihnea cuibusMihnea Cuibus, un tânăr multipremiat la olimpiade, are și noroc de o moștenire frumoasă. În noua declarație de avere a tatălui său, Valentin Cuibus, apar trei moșteniri valoroase: un teren intravilan de 164 mp, un apartament de 50 mp și o casă de 82 mp, toate în municipiul Cluj-Napoca.

facsimil cuibus

 

Contactat de CLUJUST, consilierul județean și șeful Inspectoratului Școlar Cluj, Valentin Cuibus (PSD), a explicat că anul trecut a decedat bunica soției lui, iar aceasta din urmă și mama ei au renunțat la moștenire în favoarea lui Mihnea.

Declarația de avere a lui Valentin Cuibus pe anul 2015 cu veniturile pe 2014 mai arată că acesta a câștigat din proiecte pe fonduri europene mai mult decât salariul de la ISJ. Astlfe, venitul anual din salarii a fost de puțin peste 40.000 de lei, iar din proiecte POSDRU de aproape 90.000 lei.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

”În 2014 s-au deblocat banii pentru proiectele din 2012-2013.  E mult mai bine proiecte. Salariul e cum e. Împarte 40.000 la 12 luni și vezi cât îți dă. E puțin peste 3.100 de lei. Avem probleme cu directorii de școli căci diferența intre catedra normală și postul de director, care vine cu probleme pe cap, e de  150-200 de lei. Noroc cu proiectele europene. Au fost pe orientare școlară și profesională. Acum nu mai este niciun proiect căci nu s-au lansat cele pe 2014-2020”, a spus Cuibus.

 

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!