fbpx

A fost șeful regiilor din Primărie, soția lui a ajuns la o regie

Consilierul județean Alexandru Coroian a fost până în iulie 2014 șef peste regiile din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. De anul treecut, soția lui Coroian lucrează la Regia Autonomă de Termoficare a primăriei.

Declarația de avere a consilierului județean PNL (fost PDL), Alexandru Coroian, arată că soția lui a primit în 2014 salariu de la Regia Autonomă de Termoficare din subordinea Primăriei Cluj-Napoca. Consilierul a fost numit în iulie 2013 șef al compartimentului de supraveghere a regiilor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. De asemenea, apare și în Consiliul de Administrație de la RAT.

facsimil coroian

Anterior, soția a primit salariu de la Agenția Județeană de Ocupare a Forție de Muncă. Soții Coroian au mai lucrat împreună în firma Cosmonet SRL.

facsimil coroian 2

”Eu nu mai sunt șef peste regii de la 1 iulie 2014. Soția nu mai știu exact de când e la Regia de Termoficare. A fost concurs pentru ocuparea postului”, ne-a spus consilierul județean. Reprezentanții regiei nu au putut fi contactați pentru a preciza exact când a fost angajată Carmen Coroian.

Alexandru Coroian este directorul general Cluj Innovation Park SA, societatea creată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca cu scopul de a administra și dezvolta Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) și Centrul Transfer, Evoluție, Antreprenoriat, Microintreprindere (TEAM). De acolo a încasat anul trecut 30.000 de lei, pe lângă 13.000 lei de la Primărie. Coroian a mai luat baji în 2014 de la Consiliul Județean și Autoritatea Teritorială de Ordine Publică – 17.796 lei, Regia Autonomă de Termoficare – 6.627 lei ca indemnizație în Consiliul de Adminisrație, Regia Autonomă a Domeniului Public – 6.354 lei ca indemnizație în CA.

Familia Coroian deține un apartament în Cluj-Napoca, casă de vacanță la Râșcă și o mașină Skoda Octavia.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns