fbpx

Președintele PSD Turda și-a vândut BMW-ul cu care s-a făcut de râs la inundații

Președintele PSD Turda, ajuns consilier județean anul trecut, Cristian Matei, și-a vândut bolidul BMW X6 la scurt timp după ce a rămas cu el în mijlocul apei pe un drum inundat din Oltenia.

Imaginile cu un BMW X6 blocat în apă până la geam, după ce șoferul s-a crezut mai deștept decât ceilalți și a încercat să străbată o zonă inundată de drum național, au făcut înconjurul țării în august 2014. Le puteți revedea mai jos.

Mai apoi s-a aflat că mașina aparținea președintelui PSD Turda, Cristian Matei, care este și directorul Companiei de Apă Arieș. Acesta a ajuns ulterior consilier județean în Cluj, după retragerea altui consilier. În această calitate, Cristian Matei a depus recent declarație de avere cu veniturile și alte afaceri de anul trecut.

Observăm în declarația de avere că Matei și-a vândut mașina BMW X6 în septembrie 2014 unui anume Viorel Doloman cu suma de 35.000 de euro. Unul nou costă mult mai mult, semn că apa de la inundații l-a avariat serios. De altfel, a fost nevoie de intervenția unui utilaj de tractare pentru a fi scos din apa de la ieșirea din Călimănești.

facsimil matei

 

sursa foto monitorulcj.ro
sursa foto monitorulcj.ro

Potrivit declarației de avere, Cristian Matei are mai multe terenuri și spații comerciale, are economii în bancă de peste 1 milione de lei, a investit 62.500 de euro în firma de securitate Justtech Security SRL, în care este asociat, și a încasat în 2014 de la Compania de Apă Arieș aproape 160.000 de lei.

Declarația de avere depusă în 2015 cu veniturile din 2014.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

2 comentarii

  1. Spuneti-mi si mie d-le ADMIN, ca vad ca nu va semnati, ce e JUST la acest articol. Ca un om indiferent cine era el si din orice partid politic, s-a aflat intr-o situatie in care putea sa-si piarda viata si s-a facut de ras? Tu cel care ai scris ai spune despre tine insuti ca intr-o astfel de situatie te-ai facut de ras? Atunci as zice probabil ca trebuie sa fi fost foarte rusinos ca tu sa fi fost in situatia respectiva. Ar fi putut fi ma-ta in masina aia, dobitocule! Mizeria asta de articol nu are legatura cu nimic ce-as defini nici ca jurnalism nici ca altceva. Imi repugna orice gand si orice persoana care ar face misto si s-ar putea bucura de necazul altcuiva. Asta e ,,justitia,, la care te-ai gandit tu domnule? Cuvinte ieftine intr-o fituica submediocra ahtiata dupa senzational OTV-ist si care nu are, fara indoiala, nici o legatura cu orice ai defini ca JUST in lumea asta.

    PS. Probabil ca tu ocupat fiind in cautarea adevarului si a virtutii vei omite sa-mi publici acest comment. E suficient pentru mine si sa-l citesti doar tu. Iti va reverbera in cap oricum si poate te gandesti mai bine la ce-i aia JUST.

Lasă un răspuns