fbpx

IPJ Cluj: ”pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie”

După ce o femeie care a furat de la un bătrân a fost prinsă cu ajutorul unui trecător, reprezentanții IPJ Cluj i-au mulțumit printr-un comunicat. ”Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.”, a precizat biroul de presă al IPJ Cluj.

La data de 15 iunie, în jurul orei 12, poliţiştii au reţinut o femeie de 28 de ani, din Tîrgu-Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt. Aceasta furase bani de la un bătrân în Mărăști, când a fost observată de un trecător. ”În fapt, un cetăţean, aflat pe raza cartierului Mărăşti, a observat persoana în cauză în timp ce ar fi sustras bani din buzunarul unui bărbat, de 73 de ani. Acesta a  urmărit femeia,a  imobilizat-o şi a predat-o poliţiştilor.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Tânăra ar fi profitat de neatenţia persoanei în vârstă şi i-a sustras 385 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

”Poliţia Clujeană mulţumeşte cetăţeanului care a ajutat la prinderea femeii pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns