Fiul lui Gore, trimis în judecată. E acuzat de aceeași faptă precum tatăl lui

Samson David, zis Sami, fiul cel mic al celebrului interlop Marius David, alias ”Gore”, a fost trimis în judecată sub acuzația de tentativă de omor. De aceeași faptă era acuzat Gore în urmă cu doi ani și jumătate.

Sami si tatăl lui, Gore
Sami si tatăl lui, Gore

Procurorii Parchetului Tribunalului Cluj au finalizat ancheta cu privire la Sami David în timp record. Tânărul de 20 de ani a fost arestat preventiv în 28 iunie pe motiv că în noaptea de 25 spre 26 iunie ar fi înjunghiat un agent de pază de la Scutul Negru în clubul de manele Romantic din centrul Clujului.

Dosarul a intrat în cameră preliminară la Tribunalul Cluj. Judecătorul de cameră preliminară a verificat astăzi măsura arestului preventiv, pe care a menținut-o. Urmează ca judecătorul să analizeze actele de la dosar și eventuale obiecțiuni ale avocatului acuzatului. Acesta nu a dorit să dea detalii despre dosar. ”Noi ne bucurăm că ancheta nu a durat mult. Dosarul este în cameră preliminară. Nu s-a pus problema unui acord de recunoaștere deoarece, potrivit legii, nu este posibil la limitele de pedeapsă din acest caz”, a spus avocatul Ion Ceapă.  Tentativa de omor se pedepsește de la 7 la 12 ani

Reamintim că, potrivit IPJ Cluj,  ”la data de 26 iunie, ora 04:07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că într-un local public din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie. Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primire urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.”

Potrivit unei scrisori trimise presei de fiul cel mare al lui Gore, Eli David, fratele lui s-ar fi speriat că doi agenți de la Scutul Negru vroiau să-l bată și a scos cuțitul.

În urmă cu doi ani și jumătate, tatăl lui Sami, Marius David, cunoscut ca Gore, era arestat preventiv pentru înjunghierea unui brancardier de la UPU. Brancardierul a scăpat cu viață. Conform raportului de expertiză medico-legală emis de IML Cluj, leziunile produse brancardierului au necesitat între 55 şi 58 de zile de îngrijiri medicale. În decembrie 2012, Gore a fost condamnat definitiv la ICCJ la 12 ani de închisoare.

 

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Gunoaiele de la scutu negru sa fie moartea ca de toata lumea se leagă si la patron sa faca holera

Lasă un răspuns