fbpx

Bărbat reținut pentru că și-a bătut crunt soția

Poliţiştii au reţinut 24 de ore un bărbat de 43 de ani, cercetat pentru violenţă asupra soţiei sale, căreia i-ar fi cauzat vătămări corporale ce necesită pentru vindecare 180 de zile de îngrijiri medicale.

Ieri, femeia de 40 de ani a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în seara zilei de 8 iulie, în jurul orei 21, a fost agresată de către soţul său în locuinţa comună, situată pe strada Fântânele din Cluj-Napoca.

”Din cercetările efectuate de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi aplicat femeii numeroase lovituri cu pumnii, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare 180 de zile de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbatul de 43 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prevăzută de Codul penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

”Numărul de zile de îngrijiri medicale este atât de mare deoarece i-a aplicat multe lovituri în zona feței și i-a distrus dantura. Bărbatul nu era în stare de ebrietate, dar este cunoscut ca un om violent”, a spus unul dintre anchetatori.

Bărbatul va fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

 

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!