fbpx

Bărbatul care și-a lăsat soția fără dinți, arestat preventiv 20 de zile

Bărbatul de 43 de ani din cartierul Grigorescu care și-a bătut soția atât de tare încât are nevoie de 180 de zile de îngrijiri medicale a fost arestat preventiv, însă doar pentru 20 de zile și nu 30, cât au cele mai multe mandate. Surse judiciare spun că agresorul era băut și o bănuia pe soție de infidelitate.

Un judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Cluj-Napoca a dispus astăzi arestarea preventivă a lui G. Cubleșan, în vârstă de 43 de ani, cercetat de polițiti pentru violență în familie. Potrivit anchetatorilor, bărbatul și-a bătut soția în seara de 8 iulie, iar aceasta are nevoie de 180 de zile (jumătate de an) de îngrijiri medicale.

Femeia de 40 de ani și-a făcut curaj și  a sesizat Poliţia cu privire la faptul că în seara zilei de 8 iulie, în jurul orei 21, a fost agresată de către soţul său în locuinţa comună, situată pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. ”Încurajăm toate persoanele care sunt victime ale violenței în familie să apeleze cu încredere la poliție”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

”Din cercetările efectuate de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi aplicat femeii numeroase lovituri cu pumnii, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare 180 de zile de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbatul de 43 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prevăzută de Codul penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

”Numărul de zile de îngrijiri medicale este mare deoarece i-a aplicat multe lovituri în zona gurii și i-a distrus dantura. Efectiv a lăsat-o fără dinți în gură.  Bărbatul este cunoscut ca un om violent. Se pare că motivul agresiunii a fost o presupusă infidelitate a soției”, spun surse judiciare.

Avocatul din oficiu al bărbatului a spus că acesta a fost în stare de ebrietate când și-a bătut soția. În fața anchetatorilor, agresorul a recunoscut că și-a bătut soția.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!