fbpx

Firma de asigurări a blondei cu BMW Z4, pusă să plătească daune morale de 7.000 de euro

Firma de asigurări Allianz Țiriac a fost pusă la plată pentru accidentul provocat de blonda beată cu BMW Z4, care i-a implorat apoi pe polițiști să o lase să plece.

yannina oltean fitnessYannina Oltean, fostă gimnastă și fotomodel, este judecată pentru accidentul produs în februarie 2014, când a fugit de poliție prin centrul Clujului și a lovit frontal un taximetru. Șoferul nu a mai așteptat să se termine procesul penal și a acționat în judecată la Tribunalul Comercial firma de asigurări și pe Yannina Oltean, într-un dosar de pretenții.

Tribunalul Specializat s-a pronunțat recent: ”Admite în parte actiunea formulata si precizata de reclamantul Muresan Andrei Gabriel în contradictoriu cu pârâta SC Allianz Tiriac Asigurari SA si cu intervenientul fortat Oltean Yannina Georgeta si în consecinta: Obliga pârâta SC Allianz Tiriac Asigurari SA sa plateasca reclamantului suma de 31.000 lei cu titlu de daune morale. Respinge cererea pentru plata de penalitati de întârziere si pentru cheltuieli de judecata. Ia act de renuntarea la judecata petitului privind daunele materiale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”.

accident-z4

Yannina Oltean, în vârstă de 29 de ani, a fost trimisă în judecată sub acuzațiile de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul sub influenta altor substante. După accident, analizele de specialitate au arătat că șoferița avea o  îmbibaţie alcoolică în sânge de 2,43 grame alcool la mie. În proces sunt patru părți civile.

Amintim că în seara de 26 februarie 2014, Yannina Oltean a plecat cu bolidul de lux BMW Z4 din Piața Unirii, de unde a fost urmărită de poliție căci existau informații că este băută. Șoferița nu a oprit la somații, a lovit ușor o mașină pe bulevardul Memorandumului, după care a ajuns pe Calea Mănăștur, unde a lovit frontal un taximetru în care erau trei pasageri.

Vedeți ce le-a spus tânăra polițiștilor după accident AICI.

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!