fbpx

Fără leac. Un spărgător celebru de locuințe din Cluj a fost arestat din nou. Acum 7 ani evada din Arestul IPJ

Clujeanul Alexandru Cristian Bartuș, în vârstă de 39 de ani, condamnat atât în Nancy (Franța), cât și în Cluj pentru spargeri încă de la începutul aniloe 2000, s-a întors în arest. Acum este acuzat de două spargeri de locuințe în Cluj-Napoca în 3-4 iunie, de unde a furat bijuterii.

Potrivit turdanews.ro, bărbatul din Câmpia Turzii, ridicat cu mascații zilele trecute, este Alexandru Cristian Bartuș, care are un trecut infracțional tumultuos. A fost prins în Franța, unde era acuzat de ucidere (în urma unui jaf urmat de o lovitură cauzatoare de moarte), apoi a dat o spargere la o locuință din Vultureni și are la activ o evadare din Arestul IPJ Cluj, stând în libertate 12 zile, până când a fost prins. Anterior a fugit dintr-o închisoare din Franța.

A fost eliberat în anul 2019 din pușcărie și acum a fost din nou arestat preventiv, fiind acuzat că ar fi furat bijuterii în valoare de circa 5.000 de lei, la începutul acestei luni.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă a infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor municipiului Câmpia Turzii, au pus în executare două mandate de percheziție, pe raza municipiului Câmpia Turzii.

Cu ocazia perchezițiilor derulate, polițiștii au pus în executare mandatul de aducere, emis pe numele bărbatului de 39 de ani, condus la unitatea de poliție în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză.

Activitățile de cercetare au fost demarate la data de 5 iunie a.c., cel în cauză fiind bănuit că în perioada 03-04 iunie a.c., prin pătrunderea în două imobile situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ar fi sustras bijuterii în valoare de circa 5.000 de lei.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Cutremurul cu magnitudinea 5,2 pe Richter s-a înregistrat, marți seară, 6 iunie, la o adâncime de 6.3 kilometri în județul Arad. Mai multe familii s-au trezit cu casele distruse de la seism și de frica unui alt cutremur au decis să doarmă în mașini.... Citește mai mult
UPDATE: Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter a avut loc marți seara în Arad. Seismul s-a simțit iar până la Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!