fbpx

Polițiștii, tot pe urmele evadatului. Au primit un indiciu din Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni sunt de cinci zile în alertă, în căutarea bărbatului de 32 de ani, care a evadat din Arestul IPJ Cluj. Astăzi au primit un indiciu că acesta ar fi tot în Cluj-Napoca.

Alexandru Cristian Bartuș, evadat din Arestul IPJ Cluj în seara de 17 ianuarie, nu a fost capturat nici până acum, deși alți trei arestați care au fugit cu el au fost prinși. Bartuș este deja obișnuit cu fuga de poliție, având în vedere că din iulie 2013 nu s-a mai întors în închisoarea din Nancy, Franța, de unde primise permisie.

După ce l-au căutat ieri îndelung în zona Turda – Câmpia Turzii, potrivit surselor CLUJUST, polițiștii și jandarmii care sunt pe urmele fugarului au primit astăzi comanda să revină în Cluj-Napoca, după ce Alexandru Bartuș ar fi fost surprins de camerele de supravegere ale benzinăriei OMV din cartierul Mărăști. Oficiali din IPJ Cluj au confirmat pentru CLUJUST informația că polițiștii au mers să verifice imaginile de la OMV Mărăști, însă nu se știe până acum dacă era într-adevăr Bartuș în imagini și ce a făcut acesta în benzinărie.

Un alt indiciu primit de polițiști este că în orașul natal al lui Bartuș, Câmpia Turzii, casa unui localnic a fost spartă după evadare și i s-au furat bani și un laptop, adică ce ar avea nevoie un fugar.

Pe de altă parte, în 21 ianuarie s-a judecat la Tribunalul Cluj contestația lui Bartuș la măsura arestării preventive luată față de el în 8 ianuarie. În lipsa acestuia, judecătorul de drepturi și libertăți a decis: ”Respinge contestatia formulata de inculpatul BAC, actualmente in stare de evadare din Arestul IPJ Cluj, impotriva incheierii penale nr.2/08.01.2015 a Judecatoriei Cluj-Napoca. In baza art. 275 alin. 2 C.p.pen. obliga pe inculpat sa plateasca statului cheltuieli judiciare in suma de 150 lei.Definitivă”

De asemenea, el este judecat și la Alba Iulia pentru furt calificat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina