fbpx

Echipamente, aparate fitness, electronice, nocturnă și alte bunuri ale FC Universitatea Cluj SA, la vânzare

Administratorul judiciar al FC Universitatea Cluj SA va organiza licitații pentru vânzarea bunurilor societății, între care zeci de echipamente sportive, diverse electronice, o instalație de nocturnă, tribune, mobilă, aparate de fitness și alte lucruri ce aparțin istoriei ”U” Cluj.

Prin procesul verbal al adunării creditorilor Fotbal Club Universitatea Cluj SA încheiat în data de 22 mai la sediul lichidatorului judiciar A&A Consultants SPRL din Bucureşti, s-a aprobat propunerea de vânzare: ”Fata de voturile exprimate prin corespondență, mai sus prezentate, A&A Consultants SPRL constata că în cadrul Adunarii Creditorilor din data de 22.05.2017 a fost aprobat raportul nr. 1260/09.05.2017 întocmit de lichidatorul judiciar conținând propunerea de vânzare a bunurilor mobile proprietatea FC UNIVERSITATEA CLUJ SA”, se arată în procesul verbal.

Licitațiile vor avea loc la sediul societății de pe strada Detunata din Cluj-Napoca, însă nu au fost stabilite încă zilele. Valoarea totală de lichidare a bunurilor proprietatea debitoarei a fost stabilită la suma de 483.312,49 lei + TVA.

Metoda de vânzare propusă este vânzarea prin licitaţie publica în condiţiile de preţ si cu procedura expusa în prezentul raport.
Preţul de pornire Preţul de pornire al licitațiilor va fi cel prevăzut în anunțurile de organizare a acestora, stabilit în conformitate cu dispozițiile prezentului raport de vânzare.

Garanţia de participare la licitaţie va fi de 10 % din preţul de pornire al bunurilor pentru care se licitează. Mai mult detalii despre cum vor fi valorificate bunurile citiți în raportul de mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Listele detaliate cu bunurile care vor fi scoase la licitație le puteți vedea pe sutea.ro.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns