fbpx

Echipa Baroului Cluj a câștigat campionatul național de fotbal de la Baia Mare fără să primească gol!

Echipa de fotbal a Baroului Cluj a castigat campionatul national organizat la Baia Mare de catre Baroul Maramures fara a primi gol in timpul regulamentar si doar un gol primit la penalty-uri de departajare.

“Baroul Cluj a câștigat Campionatul national al avocaților de fotbal organizat de Baroul Maramures cu performanța de a câștiga fiecare meci, de a nu lua niciun gol si de a marca 17 goluri in cele opt meciuri jucate! Felicitări tuturor colegilor pentru reușită!”, a precizat avocatul Călin Budișan, coordonator al echipei și consilier in Baroul Cluj.

Scoruri in grupă: 2-0 cu avocatii din Suceava, 2-0 cu Bacău, 4-0 cu prima echipa din București, 3-0 cu Mehedinți și cu Constanța.

In sferturi a fost 0-0 (2-1 la penalty-uri) cu Bucuresti 3 și semifinala 0-0 (2-0 11 m) cu Brașov.

In finala, avocatii clujeni au invins echipa Baroului Timisoara cu 3-0.

Echipa Baroul Cluj: 1. Budisan Calin, 2. Trusca Razvan, 3. Corpodean Alexandru, 4. Kilin Cristian, 5. Mincic Claudiu, 6. Nut Tudor, 7. Roman Ciprian, 8. Sasaeac Flaviu, 9. Valean Radu, 10. Popa Bogdan, 11. Zaharia Marius, 12. Petruta Lucian, 13. Csalai Bogdan, 14. Put Septimiu, 15. Iuga Calin 16 Popa Raul + Mirel Ionescu ca oficial.

Mincic a fost desemnat cel mai bun portar, iar Trușcă cel mai bun jucător.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!