fbpx

După 17 ani la Judecătoria Turda, a obținut transferul la Tribunalul Cluj

Concurență mare pentru un post vacant de judecător la Tribunalul Cluj: Nu mai puțin de 10 judecători din Satu Mare, Maramureș, Alba și Cluj și-au exprimat dorința de a-l ocupa. Secția pentru judecători a Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât transferul judecătoarei Ana Aldea, care activează la Judecătoria Turda de mai bine de 17 ani.

Au mai depus cereri de transfer pe postul de la Tribunalul Cluj judecătorii Ancuța Pavelescu, Victorița Paula Păcurar, Rodica Tanțău, Adrian Popescu, Șoimița Bianca Trifan, toți de la Judecătoria Cluj-Napoca, Artemis Simona Chichișan de la Tribunalul Alba, Ioana Liliana Georgiu de la Judecătoria Gherla, Răzvan Mareș Costea de la Tribunalul Maramureș și Simona Georgeta Cristea de la Tribunalul Satu Mare.

Un criteriu important la alegerea judecătorului l-a constituit vechimea în profesie și în instanța de unde vrea să plece. La acest capitol, cei de mai sus, cu vechimi în profesie între 6 și 10 ani și vechimi în instanțele unde activează între 7 luni și 6 ani, nu au avut nicio șansă în fața Anei Aldea care este la Judecătoria Turda de mai bine de 17 ani și are o vechime în profesie de 19 ani și 6 luni. Aceasta deține grad de tribunal din 1 iulie și va promova efectiv la Tribunalul Cluj din 1 septembrie. Aldea a cerut transferul din motive ”de ordin personal şi profesional”, potrivit situației prezentate de CSM.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns