fbpx
fotograf: Andrei Predut

Dubă de poliție lovită în Cluj-Napoca. Două persoane duse la spital FOTO

O dubă de poliție a fost lovită de un autoturism în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca în timp ce transporta suspecți la instanță. Două persoanne au fost duse la spital.

”Din primele verificări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către autoturism. Autospeciala de poliție avea semnalele luminoase si acustice pornite. Se continuă verificările pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul”, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. Duba de poliție a fost proiectată într-un stâlp. Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe. Potrivit surselor CLUJUST, ar fi vorba de doi polițiști

În dubă se aflau trei polițiști și trei suspecți reținuți care erau duși la Palatul de Justiție de pe strada Dorobanților. Accidentul a avut loc chiar lângă Palatul de Justiție.

Șoferul autoturismului are 39 de ani. Aceasta nu a suferit răni care să necesite transportarea la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice.

duba de politie lovita accident CLUJUST (4)

 

Traficul pe bulevardele Eroilor și Dorobanților a fost dat peste cap.

duba de politie lovita accident CLUJUST (3)

Vom reveni cu informații despre starea de sănătate a victimelor.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina