fbpx
Alexandra Cengher și Cristiana Petre (sursa foto facebook.com)

Două olimpice au intrat primele la Facultatea de Drept UBB Cluj. Vezi lista candidaților admiși

Două olimpice, una din Cluj-Napoca și una din Zalău, au intrat primele la Facultatea de Drept UBB Cluj. Dacă anul trecut, prima medie de admitere a fost 9,90, anul acesta a fost 10.

Alexandra Cengher, absolventă a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca, și Cristiana Petre, care a absolvit Colegiul Naţional „Silvania” Zalău, sunt primele două nume de pe lista candidaților admiși la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai. Prima a fost premiată la  Olimpiada Internaţională de Lectură și la Olimpiada Naţională de „Lectura ca abilitate de viaţă”. Cea de-a doua a obținut locul I la Olimpiada Naționala de Limba și Literatura Româna din acest an și premiul special anul trecut.

Media de admitere la facultate a fost compusă din nota obţinută la proba scrisă, de verificare a raţionamentului logic, cu o pondere de 50%, și media generală obţinută la examenul de bacalaureat, cu o pondere de 50%. Candidații admiși trebuie să confirme locul până în 28 iulie.

Au fost alocate, ca și anul trecut, 155 de locuri bugetate la linia română, 20 de locuri pentru maghiari, 1 loc pentru cetățeni moldoveni și 5 pentru cei de etnie rromă. De asemenea, sunt 351 de locuri cu taxă.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Exemple de întrebări la testul de raționament logic

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina