fbpx

Două clujence în primii zece admiși la Institutul Național al Magistraturii

Două tinere din Cluj au intrat printre primii la Institutul Național al Magistraturii (INM), una chiar pe primul loc. În total au fost 4.073 de candidați înscriși pentru cele 160 de locuri.

Concursul de admitere la INM a avut loc în perioada 1 iulie – 7 octombrie. Mai întâi s-au înscris 4.073 de candidați, iar după verificarea dosarelor de înscriere au intrat în concurs 3.896. Aceștia au participat la proba de verificare a cunoștințelor juridice, după care au rămas 350 pentru etapa eliminatori, ce a constat în grilă și un test de raționament logic. După această etapă, au rămas 321 de candidați care au intrat la interviu. În final au rămas 304, dintre care primii 160 au ocupat locurile din acest an de al INM. La nota finală, rezultatul probei eliminatorii a avut pondere de 75 la sută, iar cel de la interviu de 25 la sută.

april roman studenta INMÎntre candidații admiși sunt 11 care și-au depus dosarul la instanța clujeană, mai exact 10 la Tribunalul Cluj, iar unul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Chiar pe prima poziție în lista candidaților admiși la INM este clujeanca April Roman (foto), proaspăt absolventă la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai. Iar pe locul 8 este Raluca Sas, tot din Cluj, singura care a optat pentru parchetul clujean. Pe locul 47 a intra la INM Codruța Cataranciu, șefa de promoție din acest an de la Facultatea de Drept a UBB.

Urmează pe CLUJUST.ro un interviu în exclusivitate cu April Roman, cea care a intrat prima la INM.

lista INM 2014

Lista cu rezultatele finale de la admitere INM 2014

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

În perioada 25-26 mai, pădurile de lângă Feiurdeni și Pădureni vor găzdui concursurile de orientare în alergare pentru Trofeul Transylvania Open.... Citește mai mult
75 de elevi clujeni vor participa luni, 27 mai, la Concursul Interjudețean „THE BRITISH FACTORY”.... Citește mai mult

3 comentarii

  1. Degeaba cat timp sunt teste grila ,atata stiu si in practica !

  2. Ati gresit, sas nu a optat pentru parchet, acolo s-a inscris doar pentru concurs.
    Optarea pentru procuror sau judecator are loc dupa terminarea primului an la Institut.

Lasă un răspuns