Dorian Popa, printre investitorii lui Donca: ”Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie!”

Cântărețul influencer Dorian Popa este printre cei care au investit în afacerile promovate de Călin Donca, arestat preventiv pentru infracțiuni economice. Acum, Popa spune că nu-i mai răspuns nimeni la telefon și se teme că este victima unei escrocherii.

În martie 2023, Dorian Popa era invitatul de onoare, prezentat ca primul investitor, la inaugurarea parcului fotovoltaic al companiei Solera X, fondată de Călin Donca. Cel mai probabil, influența pe care o are Popa a adus și alți investitori în acest proiect.

Acum, cântărețul se arată consternat de ceea ce se întâmplă.

Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!”, a spus Dorian Popa pentru Observator.

Iată mai jos o discuție între Donca și Popa, când cel din urmă începea să investească.

https://www.youtube.com/shorts/SwGpgAM_vAw?feature=share

Donca este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, delapidare cu consecințe deosebit de grave, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Comments

comentarii

Vreme capricioasă, cu temperaturi maxime de 34-36 de grade în sudul țării, dar și cu înnorări persistente, averse cu caracter torențial și vijelii în restul teritoriului.... Citește mai mult
O explozie hidrotermală impresionantă a avut loc în celebrul Parc Național Yellowstone din Statele Unite. Incidentul s-a produs în zona Biscuit Basin.... Citește mai mult

Lasă un răspuns