fbpx

Dorian Popa, printre investitorii lui Donca: ”Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie!”

Cântărețul influencer Dorian Popa este printre cei care au investit în afacerile promovate de Călin Donca, arestat preventiv pentru infracțiuni economice. Acum, Popa spune că nu-i mai răspuns nimeni la telefon și se teme că este victima unei escrocherii.

În martie 2023, Dorian Popa era invitatul de onoare, prezentat ca primul investitor, la inaugurarea parcului fotovoltaic al companiei Solera X, fondată de Călin Donca. Cel mai probabil, influența pe care o are Popa a adus și alți investitori în acest proiect.

Acum, cântărețul se arată consternat de ceea ce se întâmplă.

Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!”, a spus Dorian Popa pentru Observator.

Iată mai jos o discuție între Donca și Popa, când cel din urmă începea să investească.

Donca este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, delapidare cu consecințe deosebit de grave, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, operațiuni de manipulare a pieței de capital.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!