fbpx

Doi hoți de locuințe au văzut cum este să li se spargă ușa. Vezi ce arsenal au găsit polițiștii la ei! FOTO/VIDEO

Poliţiştii clujeni au reuşit destructurarea unui grup infracţional specializat în furturi din locuinţe. La domiciliile hoților, polițiștii au găsit numeroase dispozitive pentru deschiderea ușilor. Au fost recuperate bijuterii din aur, zeci de telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, tablete și bani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reuşit identificarea a patru persoane implicate în spargeri de locuințe și vânzarea bunurilor furate. Potrivit anchetatorilor doi bărbaţi, în vârstă 37 şi 44 de ani, din judeţele Sălaj şi Covasna, cu sprijinul unei femei de 34 de ani din judeţul Bihor, ar fi comis mai multe furturi din locuinţe de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În perioada august 2015 – februarie 2016, cei trei au pătruns în patru locuinţe, de unde au sustras telefoane mobile, televizoare, laptop-uri, bijuterii, parfumuri, bani şi alte bunuri, fapte prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 79.000 de lei.

Bunurile sustrase ar fi fost valorificate de către un bărbat de 24 de ani din Covasna.

Poliţiştii, însoţiţi de luptători de intervenţie rapidă, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Cluj, Sălaj, Iaşi şi Covasna.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate multiple dispozitive folosite pentru deschiderea uşilor, aparatură electronică ( televizoare tip LED, laptop-uri, tablete, camere foto, etc.), circa 500 grame de bijuterii din aur, 30 de telefoane mobile, ceasuri de mână, parfumuri, suma de 18.000 de lei, o armă neletală deţinută fără autorizaţie, precum şi alte bunuri şi valori.

În imagini puteți vedea ustensilele folosite de hoți pentru deschiderea ușilor și oprirea alarmelor, dar și un pistol și arme albe, pe care le-ar fi folosit dacă erau depistați de proprietari.

Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de două dintre acestea. Faţă de celelalte două persoane au fost dispuse măsura controlului judiciar pentru 60 de zile şi măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, acestea fiind cercetate pentru tăinuire şi complicitate la furt calificat.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru inculpați.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!