fbpx

DNA Cluj și-a pus firmă luminoasă la noul sediu

Serviciul Teritorial Cluj al DNA și-a pus firmă luminoasă pe noul sediu de pe strada Dorobanților, primit în chirie de la Primărie.

DNA Cluj a primit spațiul de pe strada Dorobanților nr.1, ce a aparținut fostei Alimentara, în vara lui 2015, de la Primărie. Imobilul era într-o stare deplorabilă, astfel că a avut nevoie de reabilitare.

Spatiul de circa 750 mp a fost renovat in doar doua luni, cu o firma angajata de municipalitate, care a efectuat lucrari de constructii exterioare – acoperis, sarpanta, streasina jgheaburi, burlane, fatade si soclu si lucrari de constructii interioare – inlocuire obiecte sanitare, inlocuire reta apa – canal, lucrari de instalatii electrice – inlocuire instalatie veche, inlocuire de prize si comutatoare, lucrari de instalatii de incalzire, care au costat in jur de 550.000 lei, fara TVA.

La sfârșitul anului trecut, procurorii și ofițerii judiciari de la DNA s-au mutat în noile birouri, cu toate calculatoarele și echipamentele. Anterior, DNA Cluj a funcționat tot pe strada Dorobanților, la Tribunalul Militar.

Astăzi a fost montată firma de la stradă și a fost testat iluminatul.

image

image

Jurnaliștii vor fi avantajați de noul sediu, deoarece curtea interioară în care se parchează mașinile cu acuzații nu mai este închisă cu poartă ca la fostul sediu, care era unitate militară, astfel că inculpații vor putea fi văzuți intrând pe ușa DNA Cluj, ca la București.

image image

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina