Acasă » ȘTIRI » DIICOT Cluj a confiscat 4 kilograme de cannabis de la un tânăr de 22 de ani

DIICOT Cluj a confiscat 4 kilograme de cannabis de la un tânăr de 22 de ani

DIICOT Cluj a confiscat 4 kilograme de cannabis de la un tânăr de 22 de ani, care a fost arestat preventiv.

La data de 22 februarie, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT Clujj, au efectuat o percheziție domiciliară, în Cluj-Napoca, pentru documentarea activității infracționale a unui tânăr, de 22 de ani, originar din județul Bistrița Năsăud.

”În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate peste 4 kilograme de cannabis, comprimate MDMA, circa 10 grame de substanțe psihoactive, 4 cântare electronice de mare precizie, 2 cartușe, 857 de pliculețe autosigilante, destinate porționării drogurilor și instrumente de consum.”, se arată în comunicatul BCCO Cluj.

”La data de 01.03.2019 Procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.S., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept.

În fapt s-a reţinut faptul că, în cursul lunii februarie 2019, inculpatul M.S. a procurat, a cumpărat  și deținut în vederea comercializării droguri de risc, respectiv cantitatea de peste 4 kilograme de cannabis care a fost identificată cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului.”, se arată în comunicatul DIICOT.

La data de 2 martie, Sergiu M. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns