Acasă » ȘTIRI » Deputatul Emanuel Ungureanu, mesaje tăioase pentru Boc, chiar din Primărie. Nu l-a uitat nici pe finul Tișe VIDEO

Deputatul Emanuel Ungureanu, mesaje tăioase pentru Boc, chiar din Primărie. Nu l-a uitat nici pe finul Tișe VIDEO

Deputatul Emanuel Ungureanu a transmis live, astăzi, pe Facebook din Primăria Cluj-Napoca. Acesta le-a transmis  câteva mesaje tăioase primarului Emil Boc și finului acestuia, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

”Domnul Boc insinua ieri niște lucruri foarte interesante și anume insinua, pe lângă lucrul josnic pe care l-a făcut vorbind despre copiii mei, despre sprijinul pe care l-ați acordat voi cetățenii clujului unor copii dependenți de dializă de care mă ocup voluntar printr-o asociație, el spunea de fundații prin care aș fi cerut bani, iarăși insinua o mizerie, însă domnul Boc, pe lângă această mizerie comparând ajutorul dat de primărie unor copii o dată pe an pentru o tabără, spune la sfârșit că eu am fost văzut colindând foarte des culoarele primăriei, insinuând lucruri care pot i într-o zonă foarte gri. Așa că azi am venit să vă arăt ce am făcut eu la primărie în acești ani.

”Banii clujenilor nu sunt banii dvs! Cineva v-a învățat greșit să vă considerați stăpân. Faptul că ați trimis la intimidare un polițist local să mă legitimeze. Toată lumea din Primărie mă cunoaște, nu pentru că vin cu șmecherii, ci pentru că ajut pe toată lumea și sunt partenerul celor care vor să facă lucruri bune în Cluj. Inclusiv al dvs am fost domnule primar până când mi-am dat seama în anul 2005 că sunteți orbit de orgoliu”, a spus Ungureanu.

Acesta a arătat antecamera biroului de primar, unde l-a văzut pe medicul Mihai Lucan în 2005.

”Domnule primar, am o rugăminte: Vorbiți cu cei din anturajul dvs și nu-i mai speriați. Eu sunt același Emanuel, același om deschis să ajut. Nu duc un război personal cu dvs, Când voi începe un război politic veți ști. Vă rog să nu mă mai amenințați, căci eu chiar vă dau în judecată. (…) Eu am vorbit întotdeauna civilizat și în public și în privat. În privat nu vreau să-mi amintesc cum ați vorbit cu mine, pentru că nu e momentul să spunem intimitățile dintre noi. (…) Eu nu-mi fac decât datoria, nu sunt membru în niciun clan. Sunt investit cu puterea de a vorbi, de a mă întâlni cu autorități locale, așa cum am făcut și cu dvs. În continuare vom colabora instituțional. Dacă veți comite vreun abuz și nu veți răspunde la întrebări de interes public, o să fac acțiuni în contencios. Vă rog mult să nu intimidați funcționarii din primărie, oameni cu care eu am lucrat proiecte de interes public, nu privat. Vă rog să vă liniștiți, să vă calmați. (…) Dvs. sunteți jupânul acestui oraș, Cum vă spunea Lucan? Stăpâne.

Vorbiți dvs cu finul dvs de la Consiliul Județean, pe care apropo, eram la urbanism când o doamnă Ramona Rusescu era sunată și amenințată de Camelia Tișe că nu se rezolva cu turnul și că se făceau tot felul de presiuni. Domu Boc, vreți să vorbim despre PUZ-uri, despre cum s-a făcut PUZ-ul pentru blocul domnului Tișe. Gândiți-vă ce informații am avut eu în acești ani, informații foarte bune. Unele au fost făcute publice. Procurorii, pentru că uneori sunt leneși sau se fac că nu văd, n-au văzut acele ilegalități. L-am văzut și pe domnul Tișe aici. Când vă mai întâlniți cu el, vorbiți despre spitale!”, a spus deputatul.

În direct din primăria municipiului Cluj-Napoca

Posted by Emanuel Ungureanu on 11 Ianuarie 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina