Decolează o rachetă? Nu. Este ”cazanul” de poliție pe străzile din Cluj

Mai mulți clujeni au sunat la 112 să anunțe că o mașină marca Dacia Logan MCV a luat foc în centrul Clujului. Cei care au sunat au spus că pare să fie o mașină de poliție, dar nu sunt siguri căci însemnele nu se văd de fumul din jurul autovehiculului.

Clujust.ro îi liniștește pe clujenii alarmați că a identificat mașina și este vorba doar de fum de la țeava de eșapament. Ca să nu polueze tot orașul, utilizatorul mașinii oprește motorul când staționează la semafor. Dacă așa se prezintă un Logan MCV, nu vrem să ne gândim în ce stare sunt Loganurile din prima serie din dotarea poliției române. Nu de puține ori, sindicaliștii din poliție s-au plâns de starea mașinilor și de faptul că nu au fonduri suficiente pentru combustibil. Hmm.. oare au băgat ulei de gătit sau altă substanță în mașina din imagini?

Textul de mai sus este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comments

comentarii

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.... Citește mai mult
Astăzi, 14 iunie, începe la Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.... Citește mai mult

Lasă un răspuns