Acasă » ȘTIRI » Tânăr din Cluj-Napoca reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție față de fosta iubită

Tânăr din Cluj-Napoca reținut pentru că a încălcat ordinul de protecție față de fosta iubită

Un tânăr din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, intrând în casă peste fosta iubită și agresând-o.

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr care a încălcat ordinul de protecție, intrând fără drept în locuința femeii cu care avusese în trecut o relație. De asemenea, cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și  lovire sau alte violențe.

”Conform probatoriului administrat, la data de 13 martie a.c., în jurul orei 09:00, tânărul în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei cu care avusese în trecut o relație și ar fi agresat-o.

Cel în cauză avea obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de femeie și locuința acesteia, în baza unui ordin de protecție obținut de aceasta.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au dispus prin ordonanță reținerea tânărului pentru 24 de ore.

Acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de nerespectare a hotărârii judecătorești, violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina