fbpx

De astăzi, șoferii au la dispoziție aplicația Amiabila pentru încheierea constatării amiabile în caz de tamponare

Aplicaţia mobilă Amiabila îi ajută pe șoferi să trimită direct către firma de asigurări constatarea amiabilă a accidentului, inclusiv schiţa.

Aplicaţia poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe IOS. După ce o instalează pe propriile telefoane, șoferii trebuie să introducă datele personale pentru a-și putea crea un cont și să urmeze instrucțiunile afișate.

În cazul unui accident soldat doar cu pagube materiale, șoferul trebuie să introducă atât datele personale, cât și pe cele ale celuilalt șofer implicat. Apoi, împreună vor putea face schița accidentului, însă vor trebui să țină cont de faptul că aceasta trebuie facută pe același telefon.

Aplicația va genera automat trei scenarii posibile în care a avut loc accidentul, iar în final constatarea va fi trimisă la firmele cu care cei doi șoferi au încheiat polițele de asigurare RCA, se arată pe amiabila.com, site-ul oficial al aplicaţiei.

Aplicația este conectată la toți furnizorii de polițe de asigurare tip RCA.

Comments

comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!