fbpx

De astăzi, șoferii au la dispoziție aplicația Amiabila pentru încheierea constatării amiabile în caz de tamponare

Aplicaţia mobilă Amiabila îi ajută pe șoferi să trimită direct către firma de asigurări constatarea amiabilă a accidentului, inclusiv schiţa.

Aplicaţia poate fi descărcată atât pe Android, cât și pe IOS. După ce o instalează pe propriile telefoane, șoferii trebuie să introducă datele personale pentru a-și putea crea un cont și să urmeze instrucțiunile afișate.

În cazul unui accident soldat doar cu pagube materiale, șoferul trebuie să introducă atât datele personale, cât și pe cele ale celuilalt șofer implicat. Apoi, împreună vor putea face schița accidentului, însă vor trebui să țină cont de faptul că aceasta trebuie facută pe același telefon.

Aplicația va genera automat trei scenarii posibile în care a avut loc accidentul, iar în final constatarea va fi trimisă la firmele cu care cei doi șoferi au încheiat polițele de asigurare RCA, se arată pe amiabila.com, site-ul oficial al aplicaţiei.

Aplicația este conectată la toți furnizorii de polițe de asigurare tip RCA.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!