fbpx

Cursurile la Facultatea de Drept UBB Cluj încep în sistem hibrid: O serie fizic, o serie online, pe bază de înscrieri

La cursurile de licență va fi  sistem hibrid: o serie fizic, 1 serie online, pe baza de inscrieri. La seminare va fi 75% fizic, 25% online. La mastere totul va fi online, in afara de cel de penal, unde se vor ține cursuri față în față.

Conform Hotărârii Consiliului Facultății de Drept, din data de 15 septembrie 2021, precum și a Hotărârilor CA a UBB din 7 septembrie și a Senatului UBB nr.102 din 14 septembrie 2021, activitatea didactică în semestrul I al anului universitar 2021-2022 se va desfășura după scenariul 2, prezență fizică și online, în funcție de specificul programelor de studiu,de infrastructură și de condițiile epidemiologice, după cum urmează:

Nivel licență:

a) Cursuri obligatorii 1 serie față în față, în limita locurilor permise în sală (1 m pătrat de student), cealaltă serie online (sau hibrid dacă titularul are mijloace tehnice de a ține cursul online și cu unii studenți în sală).

b) Seminare – față în față, 25% din formațiile de lucru în sistem online, procent care poate fi majorat doar la solicitarea studenților.

c) Cursurile opționale și seminarele aferente se pot desfășura, la alegerea titularului, față în față / online / hibrid ( dacă titularul are mijloace tehnice de a ține cursul online și cu unii studenți în sală) în funcție de numărul de studenți înscriși.

Nivel master:

a) Activitatea se va desfășura onlinecu excepția programelor de master Drept Privat al Uniunii Europene (în limba maghiară) și Științe penale și criminalistică, care se vor desfășura exclusiv față în față.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!