fbpx

Cum s-a petrecut incidentul care i-a adus lui Adrian Boțoc al doilea dosar penal

Clujeanul Adrian Boțoc, fost concurent la emisiunea Insula iubirii, cel care a scăpat cu o amânare dintr-un dosar penal pentru o bătaie, a fost trimis în judecată recent în alt dosar tot pentru lovire.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Boțoc Adrian Daniel pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Mai exact, este acuzat că l-a bătut pe un cetățean străin pe terasa unui pub de pe strada Piezisă. Din rechizitoriu, reiese că nici cel bătut nu a fost prea cuminte.

Starea de fapt reținută în rechizitoriu arată în felul următor:

”În noaptea de 13/14.09.2018, persoana vătămată A.B. se afla împreună cu prietenii, printre care martora P.R.M., în localul London Pub din mun. Cluj-Napoca, str. Piezișă, nr. 22, unde a consumat băuturi alcoolice.

Inculpatul B.A.D., aflat și el sub influența băuturilor alcoolice, se afla pe terasă, unde purta o discuție tensionată cu o cunoștință – martora C.A.A.. În jurul orelor 02:00, persoana vătămată A.B. a ieșit din bar și i-a cerut inculpatului B.A.D. o țigară, acesta i-a răspuns adresându-i injurii în limba engleză, iar persoana vătămată a reacționat și l-a stropit cu băutură pe inculpat. Martora C.A.A. a intervenit între ei pentru a nu se bate, astfel că persoana vătămată A.B. a plecat, intrând în bar.

După câteva minute, când persoana vătămată A.B. a revenit pe terasă, inculpatul B.A.D. a lovit-o în mod repetat cu pumnii în față, această căzând pe spate, pe scări, pe strada Piezișă, unde inculpatul a continuat să o lovească, până la intervenția persoanelor aflate în zonă.

În urma agresiunii, persoana vătămată A.B. a suferit leziuni corporale situate în zona feței și a membrelor superioare care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Persoana vătămată A.B. a fost examinată și a beneficiat de îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca – UPU.”

Cel bătut s-a constituit parte civilă cu suma de 25.000 lei, conform declarației și memoriului aflate la dosar.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina