fbpx

Ce prețuri se cer pentru spații de birouri aproape de Tribunalul Cluj

Tribunalul Cluj, mai exact locația acestuia, influențează prețurile spațiilor de birouri scoase la închiriat în apropierea instituției. De altfel, Tribunalul este menționat chiar în titlul anunțurilor imobilaire. Astfel, pentru spații nemobilate sau mici, în clădiri vechi, cu sobe, se cer prețuri piperate.

Preț: 1000 de euro/lună

Titlu pe OLX: Birou 102 mp pozitionat de Dorobantilor aproape de Tribunal

Prezentare: ”suprafata utila de 102 mp compus din spatiu de receptie, 4 incaperi , grup sanitar, chicineta si 2 terase pozitionat la etajul 4 intr-o cladire moderna pe Calea Dorobantilor aproape de Tribunal . Spatiul este finisat modern bine intretinut si dispune de un loc de parcare.”

foto

 

Preț: 750 euro/lună

Titlu: Spatiu birou, 3 camere, zona Tribunalului (Ultracentral)

Prezentare: ”un spatiu de birouri, ideal pentru persoanele care doresc sa isi desfasoare activitatea intr-o cu acces facil catre Centrul orasului, dar si toate punctele de interes ale acestuia. spatiu de birouri cu o suprafata utila de 86 mp, fiind situat in zona Tribunalului Cluj-Napoca, zona Ultracentrala. Spatiul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan din tamplarie PVC, acces la serviciile de comunicatii electronice prin cablu, si este format din 3 incaperi. Spatiul comercial este impartit in 3 incaperi nemobilate si 2 bai. Spatiul este pretabil unor activitati de birouri, si altele; Disponibil pentru ocupare imediata.”

foto

550 euro (înainte a fost scos cu 490 euro și, inițial, 600)

Birou 40 mp, Aproape de tribunalul Cluj

un spatiu de birou intr-o casa situata in zona P-ta Avram Iancu. Spatiul este finisat, utilat si vine echipat cu mobilier de birouri. Compartimentarea lui este urmatoarea : – 2 incaperi – 1 grup sanitar – 1 balcon Exista posibilitate de parcare in zona. Fiind in apropierea tribunalului Cluj , spatiul este pretabil pentru birou de avocatura dar poate avea si alte destinatii ca sediu de firma, IT/Software sau Cabinet Spatiul este disponobil si poate fi ocupat imediat !

Spatiul de mai sus a mai fost scos la inchiriat cu ora, fiind denumit Wilson Office

600 euro

Dau in chirie spatiu pentru birouri zona Tribunal

70 mp

700 euro

Spatiu birou 85 mp Centru Dorobantilor

”spatiu birou in suprafata totala de aproximativ 85 mp compartimentat in 2 camere semidecomandate, hol, bucatarioara, balcon si terasa. Imobilul este situat pe Calea Dorobantilor langa Teatru si Tribunal. Se potriveste foarte bine pentru activitati de birou, cabinet de avocatura. Este contorziat separat,. Locuri de parcare sunt in fata imobilului iar la 5 minute distanta este parking-ul de pe Navodari.”

320 euro

Spatiu Central Dorobanti-Pitesti la parter pt. Birou, Salon, Cabinet

”Spatiu central, la parter, str. Pitesti, in apropiere de Tribunal si Opera Romana. .Spatiul este dotat cu toate utilitatile necesare functionarii, proaspat zugravit. La alegerea clientului, se poate folosi pentru: birouri, dezvoltare software, notariat, avocatura, contabilitate, salon terapie, cabinet psihologic, salon infrumusetare, secretariat etc.
Pozitionarea in zona centrala, insa curtea ofera un spatiu de recreere ferit de praf si zgomot. Vecini: Restaurantele: LaCina, Napoli-Centrale, Casa Maramuresana; Companii IT: NTT Data, Evolving Business Logic
Clasa confort: I Supr. ~40mp,
Compartimentare: 2 camere si toaleta
Amenajari: ferestre termopan reflex, parchet, gresie, faianta, lavabil,
access la curte cu verdeata si flori
La numai 3 minute de statia de autobus, Bulevardul Eroilor si Piata Avram Iancu.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina