fbpx

Minoră de 16 ani din Cluj, găsită bătută pe un câmp după o zi de la dispariție

O minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Cojocna, județul Cluj, a fost găsită bătută pe un câmp la o zi după ce dispăruse. Adolescenta este în spital și refuză să colaboreze cu polițiștii.

Minora, pe nume Sonia, a plecat în dimineaţa de 4 octombrie la şcoală, în Cluj-Napoca, şi nu a mai revenit la domiciliu. Ultima discuţie avută cu părinţii la telefon a fost vineri după-masă, când minora s-ar fi aflat pe drumul spre casă, după care a avut telefonul închis. Fata a fost gasita in cursul zilei de ieri, 5 octombrie, de catre politisti.

”Se fac cercetări pentru a stabili exact circumstanţele care au condus la lipsa tinerei de la domiciliu. Minora a fost găsită cu urme de violenţă pe corp, motiv pentru care a fost transportată la unitatea medicala pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. A fost găsită pe raza localităţii Căianu, pe câmp. Aceasta refuză să coopereze cu organele de poliţie.

In prezent, există un cerc de suspecţi, se iau în calcul mai multe ipoteze de lucru, fiind audiate mai multe persoane din anturajul fetei, pentru stabilirea împrejurarilor exacte in care s-a minora a fost agresata. Lipsa de cooperare a tinerei cu anchetatorii îngreunează demersurile făcute pentru stabilirea exactă a stării de fapt.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Vom reveni cu informaţii

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina