fbpx

Adrian Boțoc, clujeanul de la Insula Iubirii, a iesit cu bine din procesul penal

Adrian Boțoc, clujeanul care a frant inimi la show-ul tv Insula Iubirii, a scapat cu amanare din procesul penal, plus munca in folosul comunitatii.

Judecatorii de la Curtea de Apel Cluj s-au indurat de frumuselul Adrian Daniel Boțoc (condamnat pe fond la 1 an cu suspendare) si au dispus amanarea aplicarii unei noi pedepse de 8 luni. Dupa termenul de supraveghere de 2 ani, in care trebuie sa fie cuminte, e ca si cum pedeapsa nu ar fi existat si nu apare in cazier.

Botoc trebuie insa sa presteze 40 de zile de munca la Primarie sau la…parohie.

Fostul participant de la Insula Iubirii a fost judecat pentru ca a batut un alt barbat la clubul NOA, unde era bodyguard, fiind acuzat de purtare abuziva.

Cel batut a renuntat la pretentiile civile la proces.

Solutia Curtii pe scurt:

“În temeiul art. 421 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală admite apelul declarat de către inculpatul B.A.D. împotriva sentinţei penale nr. 1322/17 mai 2019 pronunţată de Judecătoria Cluj-Napoca, pe care o desfiinţează cu privire la soluţionarea laturii penale şi rejudecând,

În baza art. 396 alin. 1, 4 şi 10 din C.p.p. cu aplicarea art. 83 şi urm. din C.pen. stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatului B.A.D. pentru comiterea infracţiunii de purtare abuzivă prev. prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen.

În temeiul articolului 83 din Codul penal amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani prevăzut de art. 84 alin. 1 din Codul penal. În temeiul art. 85 alin.1 din Codul penal inculpatul este obligat ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

1. să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;

2. să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

3. să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

4. să comunice schimbarea locului de muncă;

5. să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

În baza disp. art. 85 al. 2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

În temeiul art. 404 alin. 2 din Codul de procedură penală raportat la art. 88 alin. 1 şi 3 din Codul penal pune în vedere inculpatului care sunt consecinţele nerespectării măsurilor prevăzute la art. 85 alin. 1 din Codul penal şi/sau a săvârşirii de noi infracţiuni, respectiv revocarea amânării, aplicarea şi executarea pedepsei închisorii.

Menţine restul dispoziţiilor din sentinţa apelată. În baza art. 275 al. 3 din C.p.p. cheltuielile judiciare din apel rămân în sarcina statului.

Definitivă.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns