fbpx

Cea mai mare medie de absolvire din istoria Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca

9,90 – cea mai mare medie de absolvire din istoria Școlii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – a fost obținută de agent de poliţie Adriana Bodiș, din județul Maramureș, șeful celei de a XVI-a promoții. La festivitatea de acordare a gradului profesional promoției noiembrie 2018 – septembrie 2019, de vineri, 20 septembrie, au luat parte 296 de noi agenți de poliție, dintre care 134 de fete și 162 de băieți.

La  festivitate au participat adjunctul inspectorului general al Poliției Române – chestor de poliție Carmen Camelia Țuicu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei – Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, subprefectul județului Cluj – Ioan Alin Danci, primarul municipiului Cluj-Napoca – prof. univ. dr Emil Boc, numeroși reprezentanți ai structurilor de ordine publică locale și județene, precum și parteneri educaționali ai școlii clujene de poliție.

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 30 septembrie 2019. Cei 296 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum șasesprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 4.200 de agenţi de poliţie.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina