fbpx
Mister și Miss Boboc 2016 Drept UBB Cluj

Cum a fost la Balul Bobocilor de la Facultatea de Drept UBB Cluj. Cine sunt Miss și Mister FOTO/VIDEO

După șase probe în care li s-au testat abilitățile fizice și intelectuale, au fost aleși Miss și Mister Boboc 2016 de la Facultatea de Drept UBB Cluj.

balul-bobocilor-drept-ubb-2016-2Gazdele Balului au fost Anda Stan, studentă în anul II, și Tudor Mureșan, reprezentantul anului I, iar juriul a fost format din asistent universitar Adrian Tamba, asistent universitar Mihaela Pop, studentul senator Călin Rus, președintele ELSA Cluj-Napoca, Călin Haiduc, și un invitat special din partea Metropolitan Beauty Academy.

balul-bobocilor-drept-ubb-2016-5

Prima probă a fost una în care echipele au realizat un filmuleț de prezentare. Prezentarea nu trebuia să depășească două minute, ceea ce i-a făcut pe boboci să creeze clipuri expresive, care au purtat audiența prin toate colțurile imaginației.

A doua probă s-a oprit asupra talentelor de dansator ce se ascundeau în fiecare boboc. De la muzică populară și latino, până la vals și tango, participanții au făcut un veritabil show pe scenă, spre deliciul privitorilor. Pentru a face totul mai interesant, bobocii au dansat și pe un colaj-surpriză, descurcându-se peste așteptări, chiar și pe ritmurile unui featuring între Fuego și Irina Loghin.

Odată cu cea de-a treia probă, cea surpriză, au fost puse la încercare talentele de expresivitatea ale fiecăruia deoarece au fost nevoiți să mimeze diferite cuvinte.

O nouă probă a fost cea în care unii dintre boboci trebuiau să mimeze o melodie, iar partenerii să o ghicească. Am vrea să spunem că s-au descurcat ideal și aici, dar, din păcate, atât muzica românească, cât și cea străină, le-au cam dat de furcă participanților.

Pentru că trebuiau testate și cunoștințele studenților, în cea de-a șasea rundă aceștia au răspuns la un scurt chestionar cu întrebări de cultură generală, ultimele cinci având o strânsă legătură cu dreptul. Răspunsurile, chiar dacă nu mereu corecte, au fost savuroase!

După deliberări prelungite și o grea decizie, titlul de Miss Boboc 2016 a fost obținut de Ioana Sinescu, iar titlul de Mister Boboc 2016, de Cosmin Domșa, echipa numărul 1 fiind astfel câștigătoare.

miss-si-mister

Pentru titlurile de popularitate, bătălia s-a dat pe Facebook, pozele bobocilor și boboacelor cu cele mai multe like-uri stabileau și câștigătorii. După o competiție strânsă, în final, titlul de Miss Popularitate 2016 i-a fost acordat Patriciei Maglaviceanu, iar titlul de Mister Popularitate 2016 i-a fost acordat lui Victor Jupanschi (foto jos)

”Felicitări tuturor participanților și, mai ales, câștigătorilor! Mult succes în viitoarele cariere juridice! Toți  au aspirații înalte și ceva ne spune că au șanse mari de reușită.”, a transmis Consiliul Studenților Facultății de Drept UBB Cluj.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/byebyestud/videos/953486638090962/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Balul a avut loc în clubul NOA și a fost organizat de studenți în colaborare cu Bye Bye Stud.

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!