Cum să furi termosul lui Robi?

Cineva a fost în stare să-i fure termosul lui Robi, celebrul vânzător ambulant de accesorii auto din centrul Clujului, branduit anul acesta în ”Robi Express Shop”

Vicepreședintele Asociației Taximetriștilor Cluj, Ioan Pugna, este cel care a anunțat furtul nesimțit pe Facebook:  ”Cum sa furi termosul lui Robi? Nah! Hoțule! Robi si-a luat altul, mai frumos.  Iți transmite să îl foloseşti sănătos. Pentru ceai, de obicei, când o să răceşti.”, a scris Pugna, care a publica imagini de pe camerele de supraveghere de la hotelul Melody, în care se vede autorul faptei. În momentul furtului, Robi ducea două bidoane cu soluție de parbriz la un șofer.

După ce o persoană a scris la comentarii o urare ”de bine” pentru hoț, Robert Lukaci, alias Robi, a scris cu bunătatea care îl caracterizează: ”Nu fiți rău, poate la om a fost frig”

robi-express-shop-cluj

Comments

comentarii

Cea de-a treia zi de distracție și muzică pentru participanții la Electric Castle. La fel ca în celelalte două zile de festival, vineri, artiştii vor fi pregătiți să facă un mare show.... Citește mai mult
O fetiță de 11 ani, Fatiha Sabrin, a fost ucisă de ziua ei, la Londra, de un gaz otrăvitor pe care vecina îl pulverizase împotriva gândacilor de pat.... Citește mai mult

Lasă un răspuns