fbpx

Cum a fost la X Party & Networking cu antreprenori și intraprenori din generația tânără. Ce avocați au fost prezenți FOTO

O nouă ediție din seria de evenimente X Party & Networking a avut loc în 21 februarie, fiind dedicată tinerilor antreprenori și ”intraprenori”. Circa 350 de persoane au participat la eveniment.

Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Par­ty & Networking, un eveniment organi­zat de Intelglobalis Consulti­ng, a fost o reeditare a editiei cu acelasi nume de anul trecut si a reunit cativa dintre cei mai importanti antreprenori si intraprenori din generatia tanara, din domenii diferite, pentru a initia o comunicare si o punte de legatura intre toti cei care vor asigura dezvoltarea Clujului in urmatorii ani. Intraprenori sunt cei care se comportă în interiorul unei companii precum un antreprenor, așa cum sunt cei în funcții de CEO.

Excelenta Sa Thanglura Darlong, Amabasadorul Indiei in Romania, Moldova si Albania, a vorbit in deschiderea evenimentului după care au urmat invitații speciali: Aurel Chereches, Prefect al judetului Cluj, Comisar Sef Mircea Rus – Comandant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj,  Silvia Sbarciu, unul din cei mai importanti muzicieni ai generatiei sale din Romania, Presedinta Societatii Romane Mozart si Directorul Festivalului Mozart, Radu Rațiu – Director General al Cluj Arena,  Daniel Piersic, Senior Sales Manager la compania LKW Walter Viena International, Demis Ghindeanu, CEO al companiei Pony Car Sharing, Mihai Racu – Arhitect si Asistent la Facultatea de Arhitectura si Urbanism din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Lucian Nemes – Viceprimar al Municipiului Turda,  Andrei Timofte – Director General Transilvania Constructii, Sandu Babasan – CEO Blugento,  Adrian Grosanu – Presedinte Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România – Filiala Cluj, Ioan Alin Nistor – Decan al Facultatii deBusiness din cadrul Universitatii Babes-Bolyai,  Alin Golban – proprietar al platformei Clujust.ro, Alexandru Curcă, Director General al companiei Bye Bye Stud.

Discursurile invitaților:

Au participat mai mulți avocați: Oana Chiriță și Florin Mircea de la SCA Chiriță și Asociații, Călin Iuga, Cristina Neamț, Andrei Trifan, Doina Gherman, Lucian Nemeș,

De altfel, unul din partenerii Silver ai evenimentului Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking a fost Iuga & Asociații – societate de avocatura care ofera solutii juridice pentru oameni, afaceri, tehnologie si diaspora, lupta pentru drepturile si interesele companiilor, a oamenilor de afaceri si a romanilor din diaspora. 

Incepand cu ora 21:30 a avut loc un concert sustinut de trupa Royal Avenue, una dintre cele mai de succes trupe din Cluj!
Royal Avenue este o formatie pop rock/electro, ce se remarca prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fara teama de a interpreta piesele intr-un mod unic, personal.

De asemenea, s-a organizat o tombolă cu premii constând în bilete la ediția viitoare de X Party & Networking, iar banii adunați pentru biletele la tombolă au mers la copii aflați în nevoie.

Partener principal al evenimentului Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking este Maurer Imobiliare – cel mai puternic dezvoltator imobiliar din tara, care dupa 12 ani de activitate, desfasurata cu profesionalism si responsabilitate, are in prezent mii de clienti multumiti, este prezent în 5 orase, cu 7 proiecte dezvoltate si 6500 de apartamente predate. Maurer Panoramic este proiectul de ultima ora al Maurer Imobiliare. Acest proiect se adreseaza tinerilor de succes, investitorilor inspirati, persoanelor care isi doresc sa investeasca in apartamente de lux, care isi doresc confort, stabilitate financiara si siguranta investitiei. 

Comments

comentarii

În 2021, echinocţiul de toamnă are loc astăzi, 22 septembrie, la ora 22:21 şi reprezintă momentul în care Soarele, în mişcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecţie a eclipticii cu ecuatorul ceresc.... Citește mai mult
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, 22 septembrie, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să aibă o altă atitudine în meciul din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, cu CFR Cluj.... Citește mai mult
O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a verificat depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.... Citește mai mult
Toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar asta înseamnă că începem să scoatem din dulap hainele mai călduțe și accesoriile potrivite.... Citește mai mult

Un comentariu

 1. Felicitari pentru un eveniment atat de deosebit, profesionist organizat, ca amploare si participare, din categoria celor mai importante. Particip la Bucuresti la multe evenimente de Networking, insa acesta a depasit cu mult cele mai ambitioase ale noastre evenimente.
  Felicitari Florin Bugnar, arhitect pe buna dreptate a unor astfel de importante evenimente.
  Felicitari Antreprenorilor si celor ce lucreaza in companiile din Cluj Napoca, a fost o onoare si placere in acelasi timp sa fiu intre ei pentru cateva ore.
  Felicitari si celor de la Chios Social Lounge, locatie deosebita, incarcata parca de un inalt nivel de energie pozitiva, de fiecare data cand am participat la evenimente organizate acolo am simtit aceasta.
  Voi participa din nou in luna aprilie, cu siguranta.
  Blanculescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!