fbpx

Cultura de cannabis indoor în incinta unei societăți comerciale din Cluj-Napoca

Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au descoprit o cultură de cannabis într-o seră, pe terenul unei societăți comerciale din Cluj-Napoca, lângă un bloc de locuințe. Doi tineri au fost reținuți, fiind suspectați de trafic de droguri de risc.

În 21 iulie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au depistat o cultură de cannabis indoor, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii au descoperit și indisponibilizat 42 de plante, având o masă verde de cannabis de aproape un kilogram.

Cu ocazia cercetărilor,  fost depistați doi bărbați, de 27 ani și 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care ar fi închiriat spațiul respectiv pentru cultivarea de canabis, drog de risc pe care l-ar fi pus în vânzare, comercializat, oferit cu orice titlu și l-ar fi deținut pentru consum propriu.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea bărbaților pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc  și deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

cultura cannbais cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina