fbpx
Uioreanu se sfătuiește cu avocata lui, Smaranda Bara

Contestația DNA respinsă. Uioreanu și Pogăcean se pot plimba prin județ, Bene, prin țară

Curtea de Apel Cluj a respins astăzi contestația DNA Cluj împotriva schimbării măsurii preventive în cazul lui Uioreanu, Pogăcean și Bene. De asemenea, a fost admisă contestația avocatului lui Bene.

Ioan Bene
Ioan Bene

Oficial, de astăzi, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu se poate plimba din nou prin județ, fiind sub control judiciar. Curtea de Apel Cluj a respins contestația DNA Cluj la schimbarea arestului la domiciliu dispusă de instanța de fond la începutul săptămânii.

”Momentan îl astept pe fiul cel mic care vine la min. Mâine o să ies cu el undeva că până acum numai in curte am stat. Au trecut 10 luni și o săptămână. Am avut ”bucuria” să număr. Oricum, primul drum îl voi face mâine la Poliție să-mi recuperem buletinul, căci e la ei și să stabilească programul în care trebuie să semnez de acum înainte.”, a declarat Uioreanu pentru CLUJUST.ro. Uioreanu poate merge și la cabana de la Tarnița.

Cum l-a marcat perioada de arest? ”În timpul petrecut cu mine insumi, în special în arest preventiv, mi-am făcut calcule. Nu-s supărat pe nimeni. Nici pe Răzvan Pop. Este un Dumnezeu sus”, a spus fostul președinte al Consiliului Județean.

Și omul de afaceri din Iclod, Vasile Pogăcean, are aceeași interdicție ca și Uioreanu: să nu depășească limita județului Cluj.

Omul de afaceri Ioan Bene va fi sub control judiciar, dar având voie să umble în toată țara. De asemenea, a fost admisă contestația avocatului Mihai Neamț prin care a cerut ca Bene să poată vorbi cu trei dintre angajații lui în funcții cheie la Napoca Construcții, care sunt și martori propuși în dosar.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina