fbpx

Congolezul scandalagiu Gaston a pierdut definitiv procesul cu Aeroportul

Congolezul Gaston Bienvenue, fost vicepreședinte TSD Cluj-Napoca, a pierdut definitiv procesul cu Aeroportul Cluj, de unde a fost concediat după o lună de probă pentru că nu respecta programul. Gaston este cel care l-a luat la bătaie pe purtătorul de cuvând PSD Cluj în față la Prefectură. De asemenea a mai fost implicat într-un scandal la Florești, după care a și fost exclus din PSD.

Curtea de Apel Cluj a menținut sentința Tribunalului, unde, de asemenea, congolezul a pierdut.

Solutia pe scurt: ”Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamantul Mboumba-Bakabana Gaston-Bienvenue împotriva sentinţei civile nr. 3276 din 14.04.2014 a Tribunalului Cluj pronunţată în dosarul nr. 8877/117/2013, pe care o menţine. Obligă pe apelant să plătească intimatului Aeroportul International Avram Iancu Cluj RA suma de 3.100 lei cheltuieli de judecată în apel. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 03.02.2015.”

Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, în vârstă de 38 de ani, a lucrat la Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca ca inginer la sistemul de balizaj. Acesta a fost concediat de la Aeroport în iunie 2013. Congolezul a pornit litigiu de muncă la Tribunalul Cluj, unde a solictat repunerea în funcție și plata salariilor pe ultimul an. Instanța i-a respins acțiunea în aprilie. Gaston Bienvenu a lucrat doar o lună și jumătate, timp în care a fost în probă. Surse din cadrul Aeroportului spun că ”venea și pleca de la lucru când vroia, fura mâncarea altor angajați și altele”.

protest nasra gastonGaston Bienvenue a provocat un scandal în 2 noiembrie 2014, în fața Prefecturii, după închiderea urnelor la primul tur al alegerilor prezidențiale. Atunci l-a luat la bătaie pe purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra Detalii aici.

Exclus din PSD, din cauza problemelor comportamentale

În 2009, Gaston Bienvenu, originar din Congo, a fost ales vicepreședinte TSD Cluj-Napoca, după doar două luni de la intrarea în partid. În 11 august 2011, el a fost exclus din PSD Cluj pentru ”comportamente incompatibile cu calitatea de membru al PSD”. Potrivit unor surse, fostul vicepresedinte al TSD Cluj consuma frecvent bauturi alcoolice, ceea ce ii afecta activitatea din partid. Surse din PSD Cluj sustin ca Mboumba Bakabana Gaston Bienvenu se imbata frecvent si isi ameninta cu bataia colegii de partid. Mai mult, acesta este cunoscut si pentru un incident din 2013, petrecut la Zilele Florestiului, cand s-a luat la bataie cu mai multe persoane.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns